Harrison Ford heeft rol in komedieserie 'Shrinking' van de makers van 'Ted Lasso'

Harrison Ford heeft rol in komedieserie 'Shrinking' van de makers van 'Ted Lasso'

Harrison Ford gaat voor het eerst van zijn leven in een serie spelen. De acteur zal te zien zijn als psychiater Dr. Phil Rhodes in de nieuwe komedieserie Shrinking (2022). De serie wordt gemaakt in opdracht van Apple TV+.

De serie is bedacht door Bill Lawrence en Brett Goldstein. Zij maakten eerder samen de populaire serie Ted Lasso (2020– ), waarvan er nu twee seizoenen te zien zijn op Apple TV+. De nieuwe serie maken ze in samenwerking met Jason Segel. Segel zal samen met Ford ook de hoofdrol spelen in Shrinking.

De nieuwe komedieserie gaat over een rouwende therapeut die zijn werk helemaal zat is. Hij besluit het roer om te gooien, zet zijn profesionele waarden opzij en vertelt zijn patiënten voortaan alleen nog maar precies wat hij denkt. Hoewel hij verwachtte dat dat helemaal mis zou gaan, ziet hij dat het leven van de mensen om hem heen positief verandert. En zijn eigen leven eigenlijk ook wel…

Shrinking (2022)
Kijk op Apple TV+ • Een rouwende therapeut is het helemaal zat en besluit zijn zijn cliënten voortaan precies te vertellen wat hij denkt.

Shrinking is binnenkort te zien op Apple TV+. Ben je benieuwd naar wat er de komende tijd nog meer op Apple TV+ verschijnt? Hier vind je ons volledige overzicht.

Beeld: Still 'Blade Runner 2049' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Series Apple TV+Shrinking (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws