Actiekomedie 'Man from Toronto' met Kevin Hart komt direct uit op Netflix

Actiekomedie 'Man from Toronto' met Kevin Hart komt direct uit op Netflix

Geen bioscooprelease voor The Man from Toronto (2022): Netflix heeft de wereldwijde distributierechten weten te bemachtigen van de actiekomedie met Kevin Hart en Woody Harrelson. De nieuwe film komt dus direcht uit op de streamingdienst.

De actiekomedie stond oorspronkelijk gepland voor een bioscooprelease op 18 augustus. Of Netflix diezelfde releaseperiode aanhoudt, is nog niet bekend. In Man from Toronto worden 's werelds dodelijkste huurmoordenaar (Harrelson) en de grootste mislukkeling van New York, Teddy (Hart), voor elkaar aangezien bij een Airbnb. De actiefilm is geregisseerd door Patrick Hughes, de man achter The Hitman's Bodyguard (2017) en The Expendables 3 (2014).

De hoofdrol zou oorspronkelijk, naast Kevin Hart, gespeeld worden door Jason Statham. Harrelson nam de rol van hem over toen Statham opstapte omdat Sony er geen grove film van wilde maken. De studio spreekt liever een breder publiek aan met Man from Toronto. Overige hoofdrollen worden gespeeld door Big Bang Theory-ster Kaley Cuoco, Jasmine Mathews, Ellen Barkin en Alejandro De Hoyos.

Man from Toronto verschijnt later dit jaar op Netflix. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend. Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Maak een account aan op onze website, zet Man from Toronto in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

The Man from Toronto (2022)
5.8
Kijk op Netflix • Teddy (Kevin Hart) is een man uit New York die denkt dat hij in zijn Airbnb incheckt, maar niets blijkt minder waar.
Beeld: Still 'True Story' via Netflix / Kevin Kwan
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Man from Toronto (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws