Deense Oscarwinnaar 'Druk' met Mads Mikkelsen nu te zien op Amazon Prime Video

Deense Oscarwinnaar 'Druk' met Mads Mikkelsen nu te zien op Amazon Prime Video

Op Amazon Prime Video kijk je vanaf vandaag naar Druk (2020). De Deense film van regisseur Thomas Vinterberg, met niemand minder dan Mads Mikkelsen in de hoofdrol, won vorig jaar de Oscar voor beste internationale speelfilm.

Mikkelsen speelt Martin, één van de vier mannen die samen lesgeven op een middelbare school. Samen besluiten ze een experiment te ondergaan: zou het leven niet veel leuker zijn als ze constant een beetje dronken zouden zijn? Het begint positief, maar als snel wordt de sfeer steeds grimmiger…

Bekijk hier de trailer van Druk:

Inmiddels is ook een Engelstalige remake aangekondigd. Het gerucht gaat dat Leonardo DiCaprio de rol van Mikkelsen hierin op zich zou nemen. Dit is echter nog niet bevestigd.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb

Druk is nu te zien op Amazon Prime Video. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Amazon Prime Video.

Druk (2020)
7.7
Kijk op Prime Video • Er is een theorie dat we geboren zouden moeten worden met een percentage alcohol in ons bloed. Die kleine intoxicatie opent de geest voor de wereld om ons heen, vermindert de problemen en verhoogt de creativiteit.
Beeld: Still 'Druk' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Amazon Prime Video VOD-tips Prime Video-tipsDruk (2020)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws