Marvel Studios deelt de eerste beelden van 'Thor: Love and Thunder'

Marvel Studios deelt de eerste beelden van 'Thor: Love and Thunder'

Chris Hemsworth is terug als Thor, de zoon van Odin, in zijn vierde Thor-film Thor: Love and Thunder (2022). Jarenlang al komt er mondjesmaat nieuws binnen over de film, ook zijn onofficiële foto's van de film verschenen, maar vandaag is eindelijk het moment aangebroken dat Marvel de eerste beelden onthult. De eerste teaser is nu te zien.

Net als Thor: Ragnarok (2017) is Thor: Love and Thunder geregisseerd door Taika Waititi die de film ook schreef samen met Jennifer Kaytin. Naast de bekende gezichten van Hemsworth, Tessa Thompson, Jamie Alexander, Chris Pratt, Dave Bautista, Karen Gillan en Natalie Portman (die eindelijk weer terugkeert als Jane Foster), maken Marvel-fans ook kennis met enkele nieuwe gezichten zoals Gorr the God Butcher die gespeeld wordt door Christian Bale en Zeus (Russel Crowe).

Bekijk hier de eerste teaser van Thor: Love and thunder

Thor: Love and Thunder is het bizarste dat ik ooit gedaan heb. Ik heb absoluut het gevoel dat we alles, elk idee en elk belachelijk concept, grap, stunt of personage in deze film hebben gestopt. Ik ben er meer dan blij mee.

Regisseur Taika Waititi

De opnames van Thor: Love and Thunder werden in mei 2021 al afgerond, maar vanwege de pandemie werd de releasedatum uitgesteld. Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) zal nu, anders dan gepland, nog voor Thor: Love and Thunder in de bioscoop te zien zijn. Het is onduidelijk in welke tijdlijn de gebeurtenissen van de nieuwe Thor-film zich zullen afspelen.

Naast de nieuwe beelden werd ook de filmposter onthuld:

Thor: Love and Thunder draait vanaf woensdag 6 juli in de bioscoop.

Thor: Love and Thunder (2022)
6.3
In 'Thor: Love and Thunder' maakt Thor (Chris Hemsworth) een reis zoals hij die nog nooit heeft gemaakt: een reis naar innerlijke vrede.
Beeld: Still 'Thor: Ragnarok' via TMDb
Tekst: Marvel Studios

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopThor: Love and Thunder (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws