Sony werkt aan 'Venom 3' én vervolgfilm 'Ghostbusters: Afterlife'

Sony werkt aan 'Venom 3' én vervolgfilm 'Ghostbusters: Afterlife'

Sony Pictures heeft groen licht gegeven aan de productie van een nieuwe Venom-film, het derde deel in de franchise waarin Tom Hardy de hoofdrol speelt. Ook kondigde de studio aan dat er plannen zijn voor een vervolg op Ghostbusters-reboot Ghostbusters: Afterlife (2021).

Sony onthulde de plannen voor beide films vannacht op CinemaCon, de jaarlijkse vakbeurs voor bioscoopeigenaars. Hoewel er nog helemaal geen details over verhaallijnen en dergelijke werden aangekondigd, is het duidelijk dat de twee films er sowieso zullen komen.

Het nieuws werd aangekondigd door studiobaas Tom Rothman. Hij vertelde daarbij dat ze het bij Sony belangrijk vinden dat ze voor "ieder wat wils" op de markt brengen.

In Venom speelt Hardy de rol van journalist Eddie Brock en zijn parasiet Venom, de buitenaardse, gevaarlijke beschermer uit Sony's Marvel-universum. Dat personage verscheen onlangs ook in een van de creditscènes van Spider-Man: No Way Home (2021) met Tom Holland.

Ghostbusters: Afterlife is een reboot van het originele Ghostbusters-verhaal en speelt zich decennia later af. De film draait om een familie die naar een klein dorp verhuist en erachter komt dat ze banden hebben met de legendarische spokenjagers. De hoofdrollen worden gespeeld door Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Sigourney Weaver, Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace en Paul Rudd. Of deze sterrencast ook meewerkt aan de aangekondigde vervolgfilm, is nog niet bekendgemaakt.

Naar verwachting gaat de productie van beide films binnenkort van start. Over mogelijke releasedata heeft Sony nog niks gecommuniceerd.

Beeld: Still 'Venom' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films BioscoopVenom (2018)Ghostbusters: Afterlife (2021)Venom: Let There Be Carnage (2021)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws