'Never Have I Ever' verlengd met een tweede seizoen op Netflix

'Never Have I Ever' verlengd met een tweede seizoen op Netflix
2 juli 2020 om 10:00

De ongemakkelijke verhalen uit Never Have I Ever (2020– ) gaan door. De cast kondigt zelf het goede nieuws van een tweede seizoen aan in een video die ze op Twitter plaatsen.

Pas twee maanden geleden lanceerde het eerste seizoen van Never Have I Ever op Netflix, waarna het meteen lovende reacties ontving. De streamingdienst hoopt dit succes door te zetten in seizoen 2.

Uiteraard keer Maitreyi Ramakrishnan terug als Devi, een modern Indiaas-Amerikaans meisje dat veel te hard haar best doet op school en in moeilijke tienersituaties terechtkomt. Daarnaast keert ook de rest van de cast terug, met onder andere Poorna Jagannathan (Devi's moeder), Jaren Lewison (Ben Gross), Darren Barnet (Devi's crush Paxton Hall-Yoshida) en Lee Rodriguez en Ramona Young als Devi's vrienden.

Kelly Kapoor uit The Office (2005–2013), oftewel Mindy Kaling, is de bedenker achter de serie, die zeker terugkeert als het creatieve brein voor het tweede seizoen. Ze creërde Never Have I Ever samen met Lang Fisher en het wordt geproduceerd door Howard Klein en David Miner.

Het is nog niet bekend wanneer seizoen 2 van Never Have I Ever te zien zal zijn.

Never Have I Ever (2020– )
8.0
Een serie over het volwassen worden van een modern, Indiaas-Amerikaans tienermeisje van de eerste generatie, geïnspireerd door de kindertijd van Mindy Kaling zelf.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Never Have I Ever' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Video on demand Series NetflixNever Have I Ever (2020– )

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten