Comedy Central aan de slag met een 'Beavis and Butt-Head'-reboot

Comedy Central aan de slag met een 'Beavis and Butt-Head'-reboot
2 juli 2020 om 10:40

De luie tieners Beavis en Butt-Head zijn eindelijk terug van weggeweest. Comedy Central werkt aan een reboot van de gewelddadige animatieserie voor volwassenen: Beavis and Butt-head (1992–2011)

Mike Judge bedacht in 1992 de serie, waarna deze veertien jaar lang te zien was op televisie. In 2011 werd Beavis and Butt-Head teruggehaald voor een laatste seizoen. Nu, negen jaar na de laatste aflevering, keert het duo voor de tweede keer terug.

Comedy Central heeft gelijk twee seizoenen besteld als onderdeel van een groter animatiedeal met Judge en 3 Arts Entertainment. Bij deze deal zitten naar alle waarschijnlijkheid ook een aantal spin-offs en specials.

Judge keert naast producent en schrijver ook terug als stemacteur, zo spreekt hij de stemmen in van zowel Beavis als Butt-Head. "Het lijkt ons nu de perfecte tijd om weer dom te doen," aldus Judge.

In Beavis and Butt-Head volgen we de twee tieners die totaal geen moreel kompas bezitten en die geweld, sex en vernieling cool vinden. Hoewel ze nog op de middelbare school zitten, gaan ze bijna nooit naar de les. Zo ziet dat er over het algemeen uit:

Judge werkte recentelijk aan de serie Silicon Valley (2014–2019) voor HBO, maar hield zich daarvoor vooral bezig met animaties als King of the Hill (1997–2009). Het is nog niet bekend wanneer Judge en 3 Arts Entertainment beginnen aan de productie van de Beavis and Butt-Head-reboot.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Beavis and Butt-Head' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Algemeen TelevisieBeavis and Butt-head (1992–2011)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten