Disney+ deelt trailer van 'The Valet' met Samara Weaving en Eugenio Derbez

Disney+ deelt trailer van 'The Valet' met Samara Weaving en Eugenio Derbez

Disney+ onthult de trailer voor een nieuwe Hulu-film The Valet (2022), geregisseerd door Richard Wong. The Valet is een reboot van de Franse film La doublure (2006).

De film volgt Hollywood-actrice Olivia, gespeeld door Ready or Not (2019)-actrice Samara Weaving. Als foto's uitlekken van Olivia en een bediende genaamd Antonio, gespeeld door acteur Eugenio Derbez, moeten ze zich voordoen als een stel om een schandaal te voorkomen.

Het schandaal is namelijk dat ze een relatie heeft met de getrouwde miljardair Vincent Royce, gespeeld door New Girl (2011–2018)-acteur Max Greenfield. Op het moment dat de papparazi ze samen spot, fietst Antonio voorbij. Geruchten worden verspreid over Vincent en Olivia nét voor de premiere van haar nieuwe film. De enige oplossing: Antonio en Olivia moeten zich voordoen als een stel.

De film is gebasseerd op de Franse film La doublure, die hetzelfde plot volgt. In de reboot zal het karakter van Olivia, in de Franse film Elena, geen model maar actrice zijn. Waarom hiervoor is gekozen is nog onduidelijk.

The Valet zal vanaf 20 mei te zien zijn op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

The Valet (2022)
6.7
Kijk op Disney+ • Een filmster schakelt een parkeerbediende van een Beverly Hills restaurant in om zich voor te doen als haar minnaar en zo haar relatie met een getrouwde man te verdoezelen.
Beeld: Still 'The Valet' via TMDb
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Disney+The Valet (2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws