'Jackass' krijgt een nieuwe serie

'Jackass' krijgt een nieuwe serie

Na Jackass Forever (2022) hebben de mannen de smaak te pakken. Naast nóg een nieuwe film die later deze maand uitkomt op Netflix, kondigt de Amerikaanse streamingdienst Paramount+ ook nog eens een gloednieuwe serie aan.

Paramount+ kondigt het nieuws aan tijdens de presentatie van hun verdiensten tijdens het eerste kwartaal. De streamingdienst is vooralsnog niet beschikbaar in Nederland, maar titels van Paramount+ zijn later dit jaar te zien op de gloednieuwe streamingdienst in ons land: SkyShowtime. Op die nieuwe dienst, die later dit jaar in Nederland lanceert, zal de Jackass-serie dan ook te zien zijn.

Gebaseerd op het succes van Jackass Forever, werken we samen met de makers om de samenwerking voort te zetten met een nieuwe serie, die nog meer belachelijke capriolen rechtstreeks naar Paramount+ brengt.

Paramount Global CEO Bob Bakish

Jackass Forever was alweer de vierde film in de reeks met Johnny Knoxville, die ooit startte als serie bij MTV. Welke gezichten er in de nieuwe serie voorbijkomen, is nog niet bekend. Het is dus nog afwachten of Knoxville terugkeert. In Jackass Forever leerden we een paar nieuwe namen kennen, waaronder Rachel Wolfson, Sean "Poopies" McInerney en Jasper Dolphin.

Een releasedatum van de nieuwe Jackass-serie is nog niet bekend. Eerst verschijnt nog de nieuwe film Jackass 4.5 (2022) op Netflix. Vanaf 20 mei is deze te zien op de streamingdienst.

Jackass 4.5 (2022)
6.5
Kijk op Netflix • Aan de hand van onwaarschijnlijke, nooit eerder vertoonde beelden zie je hoe de crew van Jackass zijn laatste wilde stunts uitvoerde.
Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Jackass 4.5' via Netflix
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand SeriesJackass Forever (2022)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws