'Sing 2' vanaf vandaag te zien via Pathé Thuis

'Sing 2' vanaf vandaag te zien via Pathé Thuis

De muzikale dieren uit Sing (2016) zijn terug! Sing 2 (2021) ging afgelopen februari in première en is vanaf vandaag eindelijk on demand te huur via Pathé Thuis.

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten proberen aan de weg te timmeren, maar verklappen tijdens een auditie dat ze Clay Calloway kennen, de grootste rockter die er is (ingesproken door Bono). Maar de rockster is een kluizenaar en is al vijftien jaar niet gezien. Ze hebben drie weken de tijd om hem te overtuigen om zich bij de groep te voegen voor het grote optreden.

Bekijk hier de trailer van Sing 2:

De film wordt wederom geregisseerd door Garth Jennings en Christophe Lourdelet. Naast de bekende stemmen komen ook een aantal nieuwe personages voorbij, die worden ingesproken door Halsey, Pharrell Williams, Chelsea Peretti, Eric André en Letitia Wright.

Sing 2 (2021)
7.4
Kijk op Pathé Thuis • Buster heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging:

Sing 2 is vanaf vandaag on demand te zien via Pathé Thuis. De film is nu te huur vanaf €4,99 of te koop voor €13,99. Nog meer inspiratie nodig? Kijk ook eens naar de Top 100 beste films op Pathé Thuis.

Afbeelding via Filmdepot / Universal Studios
Afbeelding via Filmdepot / Universal Studios
Beeld: Still 'Sing 2' via Filmdepot / Universal Studios

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Pathé Thuis VOD-tips Pathé Thuis-tipsSing 2 (2021)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws