Eerste beelden 'Avatar 2' nu te zien in de bioscoop voor 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Eerste beelden 'Avatar 2' nu te zien in de bioscoop voor 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness'

Als iemand weet hoe ze kijkers naar de bioscoop moeten trekken, is dat Disney wel. Mocht je niet naar Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) willen gaan voor Benedict Cumberbatch of voor het verhaal, dan wil je misschien toch een bioscoopbezoek inplannen voor een voorproefje van Avatar: The Way of Water (2022).

De eerste beelden van het Avatar-vervolg werden vorige week al getoond aan een select aantal journalisten tijdens het jaarlijke CinemaCon in Las Vegas. Verwacht wordt dat de teaser binnenkort ook online beschikbaar komt, maar voor iedereen die het nu al wil zien kan dus terecht in de bioscoop bij Doctor Strange 2.

Het Avatar-vervolg speelt zich tien jaar na het origineel af en volgt opnieuw Jake Sully (Sam Worthington). Nu leeft hij met zijn familie op de planeet Pandora en leidt een rustig leven, tot een oude dreiging terugkeert. Hij moet weer samenwerken met Neytiri (Zoe Saldana) en het legen van de Na'vi om de planeet te beschermen.

James Cameron is terug voor de regie van het vervolg, met overige hoofdrollen voor Michelle Yeoh, Kate Winslet en Sigourney Weaver. Avatar: The Way of Water draait vanaf 14 december in de bioscoop.

Avatar: The Way of Water (2022)
'Avatar: The Way of Water' speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen) en de problemen waar ze tegenaan lopen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze moeten aangaan om in leven te blijven en de tragedies die ze te verduren krijgen.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness draait vanaf vandaag in de bioscoop. In dit Marvel-vervolg barst het multiversum volledig los na de gebeurtenissen in Spider-Man: No Way Home (2021). Doctor Strange voelt zich schuldig en heeft nachtmerries. Zijn daden blijven niet onbestraft en hij moet voor een groep oppermachtigen verschijnen. Wie zijn dit?

Bekijk hier de trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness:

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
6.9
In' 'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' verkent Doctor Strange met de hulp van bekende en nieuwe helden de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.
Beeld: Still 'Avatar' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films BioscoopAvatar: The Way of Water (2022)Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws