Opnames van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' zijn afgerond

Opnames van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' zijn afgerond

De opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023) zijn klaar! Dat heeft regisseur James Gunn zelf officiëel bevestigd op sociale media. Het maken van de film werd meerdere malen uitgesteld, maar met deze grote stap lijkt er nu toch schot in de zaak te komen.

Marvel Studios bevestigde de plannen voor een derde Guardians of the Galaxy-film jaren geleden al, maar door het ontslag en het opnieuw aannemen van schrijver en regisseur James Gunn liep het project veel vertraging op. Gunn werkte in de tussentijd aan The Suicide Squad (2021) en Peacemaker (2022– ) voor DC, om in 2021 terug te keren naar het Marvel Cinematic Universe en aan de slag te gaan met het Guardians-team.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)
'Guardians of the Galaxy Vol. 3' is een film uit 2023 in het genre actie / avontuur. In de film, geregisseerd door James Gunn, spelen onder anderen Chris Pratt en Zoe Saldana.

De opnames van Guardians of the Galaxy Vol. 3 begonnen uiteindelijk 2021. Destijds was al duidelijk dat onder andere Chris Pratt, Zoe Saldana en Dave Bautista hun rollen zouden hernemen. Ook Karen Gillan, Pom Klementieff en Sean Gunn spelen mee in de nieuwe film, net als de nieuwe castleden Chukwudi Iwuji en Will Poulter. Poulter zal de rol van Adam Warlock spelen. Over het plot van de nieuwe film is nog weinig bekend.

Zes maanden na de aftrap van de opnames, zijn ze deze week dus afgerond. Gunn deelt het heuglijke nieuws op Twitter, samen met een foto van een deel van de hoofdrolspelers. Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal in de loop van 2023 verschijnen. Wanneer precies is nog niet aangekondigd.

Beeld: Still 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsGuardians of the Galaxy Vol. 3 (2023)

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws