Netflix kondigt nieuwe 'Selling Sunset'-serie aan: 'Selling the OC'

Netflix kondigt nieuwe 'Selling Sunset'-serie aan: 'Selling the OC'

Netflix heeft goed nieuws voor fans van Selling Sunset (2019– ): binnenkort verschijnt een gloednieuwe serie over het nieuwe kantoor van Jason en Brett in Orange County: Selling the OC (2022– ). Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens de reünie-aflevering van Selling Sunset seizoen 5.

Hoewel volgens geruchten de originele serie al is verlengd met een zesde én zevende seizoen, lijkt de koek een beetje op te zijn nu Christine de Oppenheim Group heeft verlaten. Het nieuwe seizoen teerde voornamelijk op de verhoudingen tussen Christine en de rest van de makelaars, en nu dat wegvalt is de vraag of er nog genoeg drama gecreëerd kan worden voor een nieuw seizoen.

Netflix kijkt al naar de toekomst en ziet ook iets in het nieuwe team van makelaars dat Jason en Brett hebben samengesteld voor het kantoor in Orange County. Jason richtte het nieuwe kantoor op nog vóór hij op het idee kwam om er een nieuwe serie van te maken. Toen hij dit pitchte aan Selling Sunset-maker Adam DiVello, wist de producent zeker dat hij het nu met mannen en vrouwen wilde. Jason moest dus ook een aantal mannelijke makelaars aannemen.

Over de hoeveelheid drama hoeven we ons in ieder geval niet druk te maken. "Het is een seizoen vol drama," aldus DiVello over Selling the OC. Of er ook een 'Christine' in deze nieuwe serie zit, laat de maker nog even voor zich.

Selling the OC bestaat uit acht afleveringen en verschijnt naar verwachting later dit jaar op Netflix. Een precieze releasedatum is nu nog niet bekend. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Selling the OC (2022– )
Een nieuwe groep makelaars gaat de strijd aan om zich te vestigen in het tweede kantoor van de Oppenheim Group aan de kust van Orange County.
Beeld: Still 'Selling Sunset' via Netflix
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand NetflixSelling Sunset (2019– )Selling the OC (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws