Miniserie met Olivia Colman op HBO Max overladen met lof: 'Meest unieke misdaadserie ooit'

Miniserie met Olivia Colman op HBO Max overladen met lof: 'Meest unieke misdaadserie ooit'

Als twee lichamen van een ouder echtpaar worden gevonden in een tuin in Mansfield, richt het onderzoek zich op hun dochter Susan en haar man Christopher in Landscapers (2021) op HBO Max. De waargebeurde miniserie met Olivia Colman en David Thewlis wordt door kijkers en critici overspoeld met lovende reacties en lijkt een groot succes.

Andere handige HBO Max-pagina's:

Landscapers (2021)
7.0
Kijk op HBO Max • Een ogenschijnlijk gewoon Brits echtpaar wordt het middelpunt van een buitengewoon onderzoek wanneer twee lijken worden gevonden in de achtertuin van een huis in Nottingham.

De misdaadserie won al meerdere BAFTA's in het VK en ontvangt ook veel lof in recensies. Zo omschrijft The Decider dat de serie "niet alleen profiteert van de geweldige acteerprestaties van Colman en Thewlis, maar het is ook een donkere komedie die tussen alle duisternis door je aan het huilen maakt van het lachen. Die balans is erg moeilijk te bereiken." Jonathan Vargas van Loud and Clear is net zo positief: "De meest unieke misdaadserie ooit gemaakt". Op Rotten Tomatoes krijgt de serie van critici een score van 98%, met een waardering van 75% van de kijkers.

Afbeelding via HBO Max
Afbeelding via HBO Max

In Landscapers wordt een Brits echtpaar het middelpunt van een buitengewoon (en waargebeurd) onderzoek wanneer twee dode lichamen worden ontdekt in de achtertuin van een huis in Engeland. Het ogenschijnlijk doodnormale koppel Susan (Olivia Colman) en Christopher Edwards (David Thewlis) uit Nottinghamshire droegen jarenlang een verschrikkelijk geheim met zich mee. De miniserie is nu te zien op HBO Max.

Bekijk hier de trailer van Landscapers:

Beeld: Still 'Landscapers' via HBO Max

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand HBO Max VOD-tips Hbo max-tipsLandscapers (2021)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws