Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van dramaseries

Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van dramaseries

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte serie voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van alle dramaseries op Netflix. Hieronder vind je drie aanraders voor meeslepende dramaseries die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 The Queen's Gambit

The Queen's Gambit (2020)
8.6
Kijk op Netflix • De achtjarige wees Beth Harmon is rustig, chagrijnig en ogenschijnlijk onopvallend. Totdat ze haar eerste potje gaat schaken.

Pillen, drank… Beth Harmon (Anya Taylor-Joy) lijkt verslaafd te zijn aan alles. Toch leidt haar schaaktalent hier niet onder. Ondanks dat mensen om haar zich zorgen maken, lijkt Beth niet te beseffen wat er aan de hand is. Ze groeit uit een wereldwijd schaakwonder.

Bekijk hier de trailer van The Queen's Gambit:

2 Rita

Rita (2012–2020)
8.1
Kijk op Netflix • In de serie 'Rita' volgen we Rita Madsen (Mille Dinesen), een uitgesproken en opstandige vrouw die als lerares goed haar werk doet en bij de kinderen in de klas zeer populair is.

Rita Madsen (Mille Dinesen) is een zeer openhartige en opstandige vrouw. Zij is een lerares en erg populair bij de leerlingen. Maar de volwassenen moeten niet zo veel van haar hebben. En zelf kan ze ook wel een lerares gebruiken als het om haar privé-leven gaat.

Bekijk hier de trailer van Rita:

3 Eigen Kweek

Eigen Kweek (2013–2019)
7.9
Kijk op Netflix • 'Eigen kweek' draait om de sympathieke aardappetelersfamilie, familie Welvaert. De familie bestaat uit Jos en Ria die twee zonen hebben - Frank en Steven - die tot de frustratie van Jos geen enkele interesse tonen voor de aardappelteelt.

De sympathieke aardappetelersfamilie Welvaert bestaat uit Jos en Ria die twee zonen hebben - Frank en Steven - die tot de frustratie van Jos geen enkele interesse tonen voor de aardappelteelt. Als de aardappelen geen uitkomst meer bieden wordt het misschien tijd om een marihuana-akkertje aan te leggen… Ook is er nog Geoffrey, een verre neef die ze als hun eigen zoon opvoedden nadat zijn vader om het leven kwam.

Bekijk hier de trailer van Eigen Kweek:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle dramaseries op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'The Queen's Gambit' via Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws