'Dynasty' stopt na seizoen 5

'Dynasty' stopt na seizoen 5

Dynasty (2017– ) stopt. Helaas zal er geen zesde seizoen komen van de populaire dramaserie. De Amerikaanse zender The CW laat weten de serie te hebben gecanceld.

De remake van Dynasty (1981–1989) komt daarmee tot een einde met het vijfde seizoen dat momenteel wordt uigezonden in de VS. Dat de serie het tot vijf seizoenen heeft geschopt, is verrassend. Dynasty kreeg namelijk al langere tijd slechte kijkcijfers en werd enkel nog verlengd omdat The CW geld kreeg van Netflix voor de uitzendrechten in landen zoals Nederland.

Nu is de koek dan toch echt op. Het cancelen van Dynasty gaat gepaard met dat van een reeks andere series. Zo krijgen ook Charmed (2018–2022), Legacies (2018–2022), Roswell, New Mexico (2019– ), In the Dark, 4400 en Naomi (2022) allemaal geen nieuw seizoen. Waarom The CW nu een streep zet door al deze series, is niet duidelijk. De titels zullen waarschijnlijk niet genoeg opleveren voor het aantal kijkers dat ze trekken.

Dynasty (2017– )
7.2
Kijk op Netflix • Deze 'Dynasty' is een reboot van het origineel dat in 1981 startte. De serie draait om de twee rijke families de Carringtons en de Colbys die in een oneindige strijd verwikkeld zijn om macht en nalatenschap.

Het vijfde seizoen van Dynasty opent met een twee uur lange première en startte in de VS al afgelopen december. In Nederland moeten we zoals gebruikelijk iets langer wachten op de nieuwe afleveringen. We verwachten het vijfde seizoen hier rond de zomer van 2022 op Netflix. Zodra de streamingdienst een officiële releasedatum onthult, zullen wij hierover berichten.

Bekijk hier de eerste beelden van Dynasty seizoen 5:

Beeld: Still 'Dynasty' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixDynasty (2017– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws