Nieuw op Netflix: misdaadserie 'The Lincoln Lawyer'

Nieuw op Netflix: misdaadserie 'The Lincoln Lawyer'

Nadat de boeken van Michael Connelly al eens eerder werden verfilmd met Matthew McConaughey in The Lincoln Lawyer (2011), tovert Netflix het werk nu om in een serie: The Lincoln Lawyer (2022– ). De gloednieuwe misdaadserie is vanaf vandaag te zien op de streamingdienst.

Het eerste seizoen is gebaseerd op het boek The Brass Verdict van Connelly. Mickey (Manuel Garcia-Rulfo) probeert zijn draai te vinden nadat hij een tijd niet als advocaat heeft gewerkt. Hij keert terug naar Los Angeles waar hij wordt meegesleurd in de zaak en een mysterie moet oplossen. Ook heeft hij zijn handen vol aan zijn twee ex-vrouwen: hij is onlangs gescheiden van Lorna (Becki Newton), en zijn eerste vrouw, Maggie (Neve Campbell), met wie hij een dochter Hayley (Krista Warner) deelt.

Bekijk hier de trailer van The Lincoln Lawyer:

Naast Garcia-Rulfo, bekend van Murder on the Orient Express (2017), Sicario: Day of the Soldado (2018) en 6 Underground (2019), worden de overige hoofdrollen gespeeld door Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole en Angus Sampson. Schrijver Michael Connelly, op wiens boeken de serie is gebaseerd, werkt tevens mee aan de serie als producent. De serie wordt gemaakt door David E. Kelley, de man achter Big Little Lies (2017–2019) en de onlangs uitgekomen Netflix-serie Anatomy of a Scandal (2021–2022).

Afbeelding via Netflix / Lara Solanki
Afbeelding via Netflix / Lara Solanki

The Lincoln Lawyer is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Netflix.

The Lincoln Lawyer (2022– )
7.7
Kijk op Netflix • Serie gebaseerd op de film 'Lincoln Lawyer' waarin topadvocaat Mickey Haller uit L.A. na een ongeluk aan de kant gezet wordt.
Beeld: Still 'The Lincoln Lawyer' via Netflix / Lara Solanki

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsThe Lincoln Lawyer (2022– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws