'Entrevías' vanaf volgende week op Netflix: alles over de nieuwe Spaanse misdaadserie

'Entrevías' vanaf volgende week op Netflix: alles over de nieuwe Spaanse misdaadserie

Op Netflix is vanaf volgende week Entrevías (2022) te zien, een gloednieuwe misdaadserie over een man die zijn kleindochter moet beschermen tegen de criminele onderwereld in zijn buurt. Hieronder lees je alles wat we weten over de gloednieuwe Spaanse serie.

Wat staat ons te wachten in Entrevías?

Entrevías, dat tevens de naam is van een wijk in Madrid, vertelt het verhaal van Tirso Abantos, een man met ouderwetse opvattingen over het leven die in een nogal vijandige buurt woont. Zijn leven verandert drastisch wanneer zijn kleindochter, Irene, deel begint uit te maken van zijn dagelijkse leven. De tiener wordt slachtoffer van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, waarna de boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen neemt.

Trailer Entrevías

Hoofdrolspelers

Tirso wordt gespeeld door Jose Coronado, de acteur die we kennen als Nemo Bandeira in Vivir sin permiso (2018–2020) en als Teo Aguilar in El inocente (2021). Nieuwkomer Nona Sobo neemt de rol van kleindochter Irene op zich en verder spelen ook Felipe Londoño, Laura Ramos en Manolo Caro mee.

Wanneer verschijnt Entrevías op Netflix?

Gelukkig hoeven we nu niet al te lang meer te wachten. Entrevías verschijnt volgende week vrijdag 20 mei op Netflix. Om 09:00 uur 's ochtends komen die dag alle afleveringen online. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Entrevías (2022)
6.7
Kijk op Netflix • Wanneer zijn tienerkleindochter slachtoffer wordt van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, neemt een boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen.
Beeld: Still 'Entrevías' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsEntrevías (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws