Mysterieuze serie 'Nine Perfect Strangers' met Nicole Kidman wordt verlengd met tweede seizoen

Mysterieuze serie 'Nine Perfect Strangers' met Nicole Kidman wordt verlengd met tweede seizoen

Voor fans van Nine Perfect Strangers (2021), oorspronkelijk van de Amerikaanse streamingdienst Hulu, maar in Nederland te zien via Amazon Prime Video, is er goed nieuws. Verschillende bronnen melden dat de deal voor een tweede seizoen rond is.

Het eerste seizoen van de serie, met Nicole Kidman in de hoofdrol, is sinds augustus 2021 te zien. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Liane Moriarty en speelt zich af in een wellness resort waar gestreste stadsbewoners verblijven in de hoop de weg naar een beter leven te vinden. Dit onder begeleiding van de mysterieuze Masha, gespeeld door Kidman. Negen, voor elkaar vreemde, individuen met elk hun eigen bijzondere verhaal, proberen het zowel met zichzelf als met elkaar vol te houden terwijl meest vreemde toestanden zich voordoen.

Nine Perfect Strangers (2021)
7.0
Kijk op Prime Video • 'Nine Perfect Strangers' draait om negen gestresste stadsbewoners die in een kuuroord hun weg proberen te vinden naar een betere manier van leven.

De negen bezoekers van het resort worden gespeeld door Melissa McCarthy, Michael Shannon, Luke Evans, Asher Kaddie, Samara Weaving, Melvin Gregg, Grace Van Patten, Regina Hall en Bobby Cannavale. Van geen van hen is momenteel bekend of ze terug zullen keren voor het tweede seizoen. Ook over het plot is nog niets bekend. Nu een tweede seizoen in zicht is, maakt de serie ook kans op Emmynominaties.

Seizoen 1 van Nine Perfect Strangers is nu te zien op Amazon Prime Video.

Beeld: Still 'Nine Perfect Strangers' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoNine Perfect Strangers (2021)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws