Duurste Netflix-film ooit 'The Gray Man' krijgt prequel en vervolg

Duurste Netflix-film ooit 'The Gray Man' krijgt prequel en vervolg

The Gray Man (2022), de Netflix-film met een budget van wel $200 miljoen, is nog niet eens te zien voor het grote publiek en nu al wordt de franchise met nog twee films uitgebreid. Het lijkt erop dat de streamingdienst enorm te spreken is over de film van broers Joe en Anthony Russo.

Naar verluidt werken scenaristen Rhett Reese en Paul Wernick, bekend van Deadpool (2016), aan de prequel. Ondertussen werkt Stephen McFeely, de scenarist van Avengers: Endgame (2019), aan een vervolg. De aankondiging van de nieuwe films is opmerkelijk omdat Netflix juist van plan is de hand op de knip te houden. Toch investeren zij nu al in een verhaal waarvan nog niet bekend is of het bij abonnees in de smaak valt.

The Gray Man (2022)
Kijk op Netflix • In The Gray Man maken we kennis met voormalig CIA-agent en doorgewinterde huurmoordenaar Court Gentry (Ryan Gosling), ook wel bekend als Sierra Six.

The Gray Man, met hoofdrollen voor Ryan Gosling en Chris Evans, gaat over een geheime agent, die zo geheim is dat zelfs zijn naam niet bekend is. Als hij de mist ingaat en per ongeluk geheimen blootlegt, raakt hij verstrikt in een internationale samenzwering. Ondertussen heeft hij ook nog eens te maken met de bedreigingen van een voormalige collega die een premie op zijn hoofd heeft gezet.

Naast Gosling en Evans zijn er ook rollen voor Jessica Henwick, Wagner Moura, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Callan Mulvey, Scott Haze, Deobia Oparei, Michael Gandolfini en Julia Butters. Of de cast terug zal keren voor de prequel en/of het vervolg is nog niet bekend.

The Gray Man is vanaf 13 juli in een beperkt aantal bioscopen te zien. Op 22 juli verschijnt de film op Netflix.

Beeld: Still 'The Gray Man' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixThe Gray Man (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws