Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 19, 2022)

Dit zijn de 5 beste nieuwe series op Netflix (week 19, 2022)
15 mei 2022 om 08:12

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een gloednieuw seizoen van Workin' Moms (2017– ) is tevens een nieuwe aflevering te zien van Better Call Saul (2015– ) seizoen 6, het laatste seizoen alweer. Daarnaast verschenen deze week de gloednieuwe misdaadserie The Lincoln Lawyer (2022– ). In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 7.7
  Kijk op Netflix • Het zwangerschapsverlof is voorbij. Deze vier moeders moeten weer aan de slag en tegelijkertijd het hoofd bieden aan hun kinderen, bazen, liefde en het leven in Toronto.
 2. 7.7
  Kijk op Netflix • Kato wordt bebloed wakker in hotel Beau Séjour, en ziet haar eigen levenloze lichaam in de badkuip liggen. Ze vlucht weg en zoekt hulp, maar niemand ziet haar nog.
 3. 7.6
  Kijk op Netflix • Serie gebaseerd op de film 'Lincoln Lawyer' waarin topadvocaat Mickey Hallera uit L.A. na een ongeluk aan de kant gezet wordt.
 4. 7.5
  Kijk op Netflix • Een eerlijke advocate komt voor een moreel dilemma te staan als de politie haar dwingt om haar broer te verlinken, die het hoofd van een nieuwe gevangenisbende is.
 5. 7.4
  Kijk op Netflix • Tieners op crossmotoren gaan in de lucht de strijd aan met hun tegenstanders. Ze halen het beste in elkaar naar boven en proberen alles te winnen in deze snelle serie.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer één of meerdere nieuwe afleveringen van onderstaande series, waaronder een gloednieuwe aflevering van het slotseizoen van Better Call Saul (2015– ).

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Beeld: Still 'The Lincoln Lawyer' via Netflix / Lara Solanki

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws