Eerste reacties 'Stranger Things' seizoen 4 veelbelovend: 'Spannendste en meest duistere seizoen ooit'

Eerste reacties 'Stranger Things' seizoen 4 veelbelovend: 'Spannendste en meest duistere seizoen ooit'

Stranger Things (2016– ) gaat eind mei groots van start met een extra lange première van maar liefst 75 minuten, zo maakt journalist Alex Zelben van Decider bekend na het zien van het nieuwe seizoen. "Enger dan ooit," noemt hij de opening. Ook de andere reacties van de mensen die het al hebben gezien, beloven een enger en duisterder seizoen dan we gewend zijn.

"Het spannendste en meest duistere seizoen ooit," klinkt het op Twitter. De eerste aflevering is "zowel opwindend als gruwelijk". Waar de serie ons ook brengt, het belooft in ieder geval een heel spannend seizoen te worden.

Seizoen 4 opent dus met een extra lange aflevering van 75 minuten. Dat is een stuk langer dan de 50 minuten die we per aflevering gewend zijn van Stranger Things. Netflix pakt dus groots uit met de premiere en wil ons overduidelijk meteen op het puntje van onze stoelen hebben, gezien de eerste reacties.

In seizoen 4 is het inmiddels zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt. De groep vrienden worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden. Daarnaast maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Bekijk hier de trailer van Stranger Things seizoen 4:

Deel 1 van Stranger Things seizoen 4 is vanaf 27 mei te zien op Netflix. Deel 2 verschijnt vervolgens op 1 juli. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Stranger Things (2016– )
8.7
Kijk op Netflix • Nadat een jongetje onder zeer verdachte omstandigheden is verdwenen, komen in het fictieve stadje Hawkins, Indiana in de jaren 80 mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
Beeld: Still 'Stranger Things' via Netflix
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series NetflixStranger Things (2016– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws