Marvel deelt eerste beelden van 'Hawkeye'-spin-off 'Echo'

Marvel deelt eerste beelden van 'Hawkeye'-spin-off 'Echo'

In Hawkeye (2021) maakten we kennis met Echo, ook wel bekend als Maya Lopez, de dove Inheems-Amerikaanse superheld. Binnenkort krijgt ze haar eigen serie, Echo, waarvan Marvel zojuist de eerste officiële foto van onthult.

Echo is supersterk en heeft als kracht dat ze iemand perfect kan nadoen, dus ook iemands complexe vechttechnieken. Hierdoor is ze een sterke tegenstander in elk gevecht. In de Marvel-stripboeken ontmoet ze personages als Daredevil, Moon Knight en de Avengers.

Op de foto zien we Alaqua Cox opnieuw in haar rol als het dove Marvel-personage. Veel meer wordt niet duidelijk aan de hand van deze foto, behalve dat de vrachtwagen waar ze op zit dezelfde is als in Hawkeye van de Trust a Bro Moving Company. Hier werkt ze in Echo dus nog steeds mee samen.

De opnames van de nieuwe Marvel-serie startte afgelopen april. Onlangs kwam Moon Knight (2021–2022) uit in hetzelfde Marvel-universum en heel binnenkort verschijnt eerst nog Ms. Marvel (2022– ) op Disney+.

Echo verschijnt in 2023 op Disney+, een precieze releasedatum is nu nog niet bekend. Op de hoogte blijven van een releasedatum? Maak een account aan op onze website, zet Echo in je watchlist en blijf zo automatisch op de hoogte van het laatste nieuws.

Echo
Kijk op Disney+ • Een spin-off van 'Hawkeye' over Echo, de doof Inheems-Amerikaanse superheld gespeeld door Alaqua Cox.
Beeld: Still 'Hawkeye' via Disney / Marvel Studios
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Disney+Echo

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws