Gloednieuwe Netflix-komedie binnen eerste week wereldwijd razend populair

Gloednieuwe Netflix-komedie binnen eerste week wereldwijd razend populair

Op Netflix is sinds afgelopen vrijdag een gloednieuwe komedie te zien: Senior Year (2022). Het verhaal over een populaire meid die in een coma van 20 jaar belandt, is gelijk een hit. Nu al staat de film bovenaan in de wereldwijde top 10 op Netflix, wat inhoudt dat er overal massaal wordt gekeken naar Senior Year.

Andere handige Netflix-pagina's:

De komedie staat wereldwijd op de eerste plaats in de top 10 op Netflix en werd in de eerste week al bijna 56 miljoen uur bekeken. Senior Year komt hier echter nog niet mee in de buurt van het record, dat momenteel op 152,29 miljoen uren binnen de eerste week staat op naam van Don't Look Up (2021).

Ondanks de populariteit van de nieuwe komedie vallen de reacties tegen. Terwijl de één het een "hilarische film" vindt, noemt de ander het in nette taal "een oprechte rukfilm". "Bespaar jezelf en kijk NIET naar deze film," klinkt het op Twitter.

Senior Year (2022)
5.5
Kijk op Netflix • Een 37-jarige vrouw ontwaakt na twintig jaar uit een coma en keert terug naar de middelbare school waar ze ooit een populaire cheerleader was.

Ruby (Rebel Wilson) is in 1997 het populairste meisje van de school als captain van de cheerleaders. Alles zit haar mee, tot ze tijdens een cheer-optreden valt en in coma raakt. Pas twintig jaar later wordt ze wakker en komt ze erachter dat ze niet meer de populairste van de school is. In een poging de verloren tijd terug te winnen, besluit ze weer naar de middelbare school te gaan en haar vertrouwde rol als populairste van de school te heroveren.

Bekijk hier de trailer van Senior Year:

Beeld: Still 'Senior Year' via Netflix / Boris Martin

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tipsSenior Year (2022)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws