Eerste aflevering van Vlaamse misdaadkomedie 'Glad IJs' nu te zien op Amazon Prime Video

Eerste aflevering van Vlaamse misdaadkomedie 'Glad IJs' nu te zien op Amazon Prime Video

De eerste aflevering van Glad IJs (2021), een productie van het Belgische VRT, is vanaf vandaag te zien op Amazon Prime Video. De meeslepende misdaadkomedie gaat over Philip Druyts, beter bekend als Phil Frisco.

Phil is een hardwerkende, selfmade ondernemer die ontzettend populair is bij zijn werknemers en zakenpartners, maar die ondertussen geen idee heeft wat er in zijn eigen gezin gebeurt. Zijn vrouw en zoon zijn hem zat en verkopen zijn ijsfabriek, zijn levenswerk, aan een Amerikaanse multinational. Phils leven staat op zijn kop, en als klap op de vuurpijl wordt hij ook nog ontvoerd.

De hoofdrollen in de Vlaamse serie worden gespeeld door Lucas Van den Eynde, Koen De Bouw, Jan Hammenecker, Marthe Schneider, Sid Van Oerle, Lize Feryn en Ward Kerremans. De serie is geregisseerd door Koen van Sande en Raf Reyntjens.

Glad IJs (2021)
7.1
Kijk op Prime Video • In 'Glad ijs' volgen we Phil "Frisco" Druyts, een hardwerkende selfmade man die extreem populair is onder zijn werknemers, maar onwetend is over alles wat er gebeurt in zijn eigen familie.

De eerste aflevering van Glad IJs is nu te zien op Amazon Prime Video. De volgende afleveringen volgen waarschijnlijk wekelijks. Het volledige aanbod van Amazon Prime Video vind je hier.

Beeld: Still 'Glad IJs' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Amazon Prime VideoGlad IJs (2021)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws