Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 20, 2022)

Nieuw op Netflix: de 5 beste nieuwe series (week 20, 2022)

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Netflix. Naast een gloednieuw seizoen van ¿Quién Mató a Sara? (2021) zijn tevens een nieuwe afleveringen te zien van Love, Death + Robots (2019– ). Daarnaast verschenen deze week de gloednieuwe misdaadserie Entrevías (2022). In de lijst hieronder tonen we je de vijf beste series die deze week nieuw op Netflix zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Netflix

In de lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Netflix zijn toegevoegd. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen vanaf deze week te zien is op Netflix. Het complete nieuwe aanbod op Netflix vind je via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

 1. 8.4
  Kijk op Netflix • Angstaanjagende wezens, vreemde verrassingen en een duistere samenloop van comedy in deze NSFW-anthologie van animaties, gepresenteerd door Tim Miller en David Fincher.
 2. 7.9
  Kijk op Netflix • In 'My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman' nodigt de nieuwsgierige tv-legende David Letterman fascinerende persoonlijkheden uit voor diepte-interviews en uitstapjes.
 3. 7.3
  Kijk op Netflix • Nadat de tirade van een Oekraïense leraar (gespeeld door de huidige Oekraïense president Volodymyr Zelensky) tegen de corruptie in de regering viral wordt op de sociale media, wordt hij verkozen tot nieuwe president van het land.
 4. 6.7
  Kijk op Netflix • Wanneer zijn tienerkleindochter slachtoffer wordt van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, neemt een boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen.
 5. 6.4
  Kijk op Netflix • Na 18 jaar in de gevangenis neemt Alex wraak op de familie Lazcano, die hem erin geluisd heeft voor de moord op zijn zus Sara om hun reputatie te redden.

Nieuwe afleveringen

Daarnaast verscheen deze week weer één of meerdere nieuwe afleveringen van onderstaande series, waaronder een gloednieuwe aflevering van het slotseizoen van Better Call Saul (2015– ).

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Netflix via Nieuw op Netflix!

Beeld: Still '¿Quién Mató a Sara?' via Netflix / Paulina Campos

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws