Trailer van 'Love, Victor' seizoen 3 nu te zien, releasedatum bekend

Trailer van 'Love, Victor' seizoen 3 nu te zien, releasedatum bekend

Het nieuwe seizoen van Love, Victor (2020–2022) komt eraan! Disney+ en Hulu hebben aangekondigd dat seizoen 3 van de romantische dramaserie volgende maand, op 15 juni al, zal verschijnen. De trailer van de nieuwe afleveringen is nu te zien.

In het nieuwe seizoen gaat Victor nog meer op zoek naar zichzelf. In de nieuwe afleveringen draait het niet alleen om zijn liefdesleven en met wie hij samen wil zijn, maar ook om wie hij zelf wil zijn. Nu het einde van de middelbare school nadert, moet er nagedacht worden over studie, levensdoelen en toekomst in de breedste zin. Dat confronteert Victor en zijn vrienden met een heleboel nieuwe problemen. Bekijk de trailer hieronder:

De hoofdrol in Love, Victor wordt gespeeld door Michael Cimino. Daarnaast spelen ook Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, Isabella Ferreira en George Sear mee in de serie. Love, Victor wordt gemaakt door Isaac Aptaker en Elizabeth Berger.

Love, Victor (2020–2022)
8.0
Kijk op Disney+ • Love, Victor volgt Victor, een nieuwe student aan Creekwood High School op zijn eigen reis van zelfontdekking, het onder ogen zien van uitdagingen thuis, het aanpassen aan een nieuwe stad, en het worstelen met zijn seksuele geaardheid.

Het nieuwe seizoen van Love, Victor is vanaf 15 juni te zien op Disney+. De eerste twee seizoenen van de romantische dramaserie zijn daar ook te zien. Het volledige aanbod van Disney+ vind je hier.

Beeld: Still 'Love, Victor' via TMDb
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Disney+Love, Victor (2020–2022)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws