Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van misdaadfilms

Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van misdaadfilms

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte film voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van de alle misdaadfilms op Netflix. Hieronder vind je drie spannende misdaadfilms die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Ocean's Eleven

Ocean's Eleven (2001)
7.7
Kijk op Netflix • Nog geen 24 uur na zijn voorwaardelijke vrijlating uit de gevangenis is Danny Ocean alweer bezig met het uitstippelen van zijn volgende misdaad.

Danny Ocean (George Clooney) is een dief die net voorwaardelijk vrij is uit de gevangenis. Hij zoekt zijn partner Rusty (Brad Pitt) en heeft een klus: de kluis beroven die het geld bevat van drie casino's in Las Vegas. Ze rekruteren negen anderen en beginnen om Oceans plan in gang te zetten.

Bekijk hier de trailer van Ocean's Eleven:

2 Papillon

Papillon (2017)
7.2
Kijk op Netflix • De moedige Henri Charrière komt in de gevangenis terecht na een onterechte veroordeling voor moord. Hij is vastbesloten zijn vrijheid te herwinnen, maar na een mislukte poging wordt hij overgeplaatst naar het gevreesde Île du Diable, beter bekend als Duivelseiland.

Gebaseerd op de bestsellers Papillon en Banco vertelt de film het verhaal van Henri 'Papillon' Charrière (Charlie Hunnam), een kluiskraker uit de Parijse onderwereld die wordt ingeluist voor moord en een levenslange gevangenisstraf krijgt toegewezen in de beruchte strafkolonie op Duivelseiland. Vastbesloten om zijn vrijheid te herwinnen, werkt Papillon samen met Louis Dega (Rami Malek), die in ruil voor bescherming akkoord gaat met de financiering van Papillons ontsnapping.

Bekijk hier de trailer van Papillon:

3 The Devil All the Time

The Devil All the Time (2020)
7.1
Kijk op Netflix • 'The Devil All the Time' speelt zich af aan het begin van de Vietnamoorlog en vertelt het verhaal van verschillende personages uit het landelijke Ohio en West Virginia, die allemaal op hun eigen manier door de oorlog zijn beschadigd.

De misdaadthriller speelt zich af aan het begin van de Vietnamoorlog, een oorlog waardoor iedereen op zijn eigen manier is beschadigd. De film volgt de verhalen van verschillende personages uit het landelijke Ohio en West Virginia. Netflix schrijft zelf bij de film: "Sommige mensen worden alleen geboren om hun eigen graf te graven".

Bekijk hier de trailer van The Devil All the Time:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle misdaadfilms op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'The Devil All the Time' via Netflix / Glen Wilson

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws