Dit zijn de beste nieuwe films & series op Disney+ (week 20, 2022)

Dit zijn de beste nieuwe films & series op Disney+ (week 20, 2022)
22 mei 2022 om 09:23

Het is weer weekend en dat betekent dat we terugblikken op het nieuwe aanbod van Disney+. Naast de gloednieuwe serie Life & Beth (2021– ) met Amy Schumer voegt Disney+ ook de compleet nieuwe Original-film Knabbel en Babbel: Rescue Rangers (2022) toe, een nieuw avontuur van Knabbel en Babbel. Daarnaast verschenen ook alle seizoenen van Last Man Standing (2011–2021). In de lijstjes hieronder tonen we je de nieuwe series, afleveringen en films die deze week nieuw op Disney+ zijn verschenen.

Nieuwe series en seizoenen op Disney+

In deze lijst worden series vermeld waarvan één of meerdere seizoenen op Disney+ zijn toegevoegd, of waarvan afleveringen voor het eerst op Disney+ te zien zijn. Bij elke serie is aangegeven welk seizoen of afleveringen vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Het complete nieuwe aanbod op Disney+ vind je via: Nieuw op Disney+. Of bekijk de beste series via: Beste series op Disney+.

 1. 8.2
  Kijk op Disney+ • Het is 1983 in Los Angeles. De stad heeft te maken met de 1ste crack-cocaïne epedemie en de invloed ervan op de cultuur van de stad.
 2. 7.5
  Kijk op Disney+ • Mike Baxter is een gelukkig getrouwde vader van drie dochters, die merkt dat hij het buitenbeentje is wanneer hij zijn mannelijkheid probeert te behouden in een huis omringd door vrouwen.
 3. 7.3
  Kijk op Disney+ • Het avontuurlijke leven van Cricket Green, een plattelandsjongen die met zijn gezin van hun plattelandsboerderij naar een moderne metropool verhuist.
 4. 6.8
  Kijk op Disney+ • Kirsten, een jonge vrouw, wordt gerekruteerd door een overheidsinstelling om 'gehecht' te worden aan de geest van onlangs overleden personen.
 5. 6.5
  Kijk op Disney+ • Het leven van Beth ziet er op papier goed uit. Ze doet het goed als wijndistributeur, heeft een succesvolle vriend en woont in Manhattan.

Nieuwe afleveringen op Disney+

Dit zijn de nieuwe afleverigen van lopende series die vanaf deze week te zien zijn op Disney+. Bij elke serie is aangegeven welke aflevering vanaf deze week te zien is.

 1. 8.7

  This Is Us (2016–2022)

  Seizoen 6, aflevering 12
  Kijk op Disney+ • 'This Is Us' volgt een unieke groep mensen waarvan de paden elkaar kruisen en waarvan hun levens op een curieuze wijzen verbonden zijn.
 2. 6.9
  Kijk op Disney+ • Owen Strand is een geraffineerde brandweerman uit Manhattan. Hij is de enige overlevende van zijn kazerne tijdens de aanslag van 11 september 2001.
 3. 4.6

  The Kardashians (2022– )

  Seizoen 1, aflevering 6
  Kijk op Disney+ • In 'The Kardashians' brengen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de camera's terug om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen.

Nieuwe films op Disney+

Naast een reeks series en afleveringen voegt Disney+ deze week ook een nieuwe Original-film. Bekijk ook eens het volledige aanbod van Disney+ of de beste films op Disney+.

 1. 7.3
  Kijk op Disney+ • Tien jaar lang heeft Dwyane Wade zijn leven en carrière laten vastleggen door een filmploeg. Het resultaat is een opmerkelijke open portret over een van de beste NBA-spelers ooit.
 2. 7.0
  Kijk op Disney+ • 'Knabbel en Babbel: Rescue Rangers' draait om het iconische duo Knabbel (Chip) en Babbel (Dale), dat na jaren zonder onderling contact weer samen op avontuur gaat.
 3. 6.7
  Kijk op Disney+ • Een filmster schakelt een parkeerbediende van een Beverly Hills restaurant in om zich voor te doen als haar minnaar en zo haar relatie met een getrouwde man te verdoezelen.
 4. 6.6
  Kijk op Disney+ • In de machowereld van motorsport wordt de gerespecteerde Indianapolis 500 al lang gezien als de enige race. In mei 1977 werd een traditie van tientallen jaren op de proef gesteld, werden records verpletterd en was Indy voor altijd veranderd.
 5. 6.4
  Kijk op Disney+ • Gebaseerd op het boek 'De Weense sigarenboer' van Robert Seethaler. De zeventienjarige Franz reist naar Wenen om in de leer te gaan bij een sigarenhandelaar.

Staat hier niks voor je tussen? Bekijk dan alle nieuwe films en series op Disney+ via Nieuw op Disney+. Of bekijk welke films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Disney+.

Beeld: Still 'Life & Beth' via TMDb

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Disney+ VOD-tips Disney+-tips Disney Plus-tips

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws