De makers van 'New Kids' werken samen aan nieuwe film

De makers van 'New Kids' werken samen aan nieuwe film

Flip van der Kuil en Steffen Haars, de mannen die samen onder andere Bro's Before Ho's (2013), New Kids Nitro (2011) en New Kids Turbo (2010) maakten, werken samen aan een nieuw project waarvan de opnames eind dit jaar van start gaan. Dat heeft producent Kaap Holland Film bekendgemaakt.

De woordvoerder van Kaap Holland Film maakte het nieuws bekend op het prestigieuze filmfestival van Cannes. Het nieuwe project van Haars en van der Kuil is een komedie die Krazy House zal heten. De plannen van de film lagen er al in 2020, maar het project werd door de coronacrisis stilgelegd.

Krazy House wordt een Engelstalige film over de religieuze familieman Bernie die een bende Russische criminele werklieden uit zijn huis moet zien te houden. De pre-productie van de komedie is al aan de gang en de cast wordt binnenkort bekendgemaakt.

Het wordt de eerste film in zes jaar van de twee filmmakers. De twee New Kids-films uit 2010 en 2011 waren een groot bioscoopsucces. De afgelopen jaren hebben ze vooral veel voor televisie gemaakt, waaronder de komedieseries Barrie Barista en het Einde der Tijden (2020) en Random Shit (2019– ). Beide series zijn nu te zien op Videoland.

Kaap Holland Film heeft nog niet bekendgemaakt wanneer Krazy House zal verschijnen.

Beeld: Still 'New Kids Turbo' via TMDb
Tekst: Kaap Holland Film / AD.nl

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

FilmsNew Kids on the Block (2007–2010)

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws