Actiethriller 'Law Abiding Citizen' met Jamie Foxx en Gerard Butler krijgt een vervolg

Actiethriller 'Law Abiding Citizen' met Jamie Foxx en Gerard Butler krijgt een vervolg

Er komt een vervolg op de meeslepende actiethriller Law Abiding Citizen (2009). Dat hebben Village Roadshow en Rivulet Films bekendgemaakt. Gerard Butler en Jamie Foxx speelden de hoofdrollen in de film uit 2009. Het is nog niet bekend of die twee ook terug zullen keren voor de nieuwe film. Butler zal het project wel produceren.

Law Abiding Citizen is geregisseerd door F. Gary Gray en draait om Nick Rice, een assistent officier van justitie, die terechtkomt in het wraakcomplot van Clyde Shelton. Shelton is een crimineel meesterbrein die compleet getraumatiseerd is door het rechtssysteem en vanuit de gevangenis een hoop macht uitoefent op geheel Philadelphia.

Law Abiding Citizen (2009)
7.4
Kijk op Pathé Thuis (€ 2,99+) • Een aanklager, Nick Rice (Jamie Foxx), komt terecht in een wraakcomplot van iemand die getraumatiseerd is door het rechtssysteem.

De film bracht meer dan 130 miljoen dollar op en was afgelopen jaar weer opnieuw een hit, omdat hij toen tijdelijk op Netflix te zien was. Op dit moment kun je de film bekijken via Pathé Thuis.

Butler zal het nieuwe project dus produceren, en dat doet hij samen met onder andere Alan Siegel en Lucas Foster. Foster is een van de producenten van de originele film. Ook de originele scenarioschrijver, Kurt Wimmer, zal meewerken aan het vervolg.

Beeld: Still 'Law Abiding Citizen' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films

Meer films

Meer films

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws