Actiefilm 'Rampage: Big Meets Bigger' met Dwayne Johnson nu te zien op HBO Max

Actiefilm 'Rampage: Big Meets Bigger' met Dwayne Johnson nu te zien op HBO Max

De spectaculaire actiefilm Rampage: Big Meets Bigger (2018) is vanaf vandaag te zien op HBO Max. De hoofdrol in de film wordt gespeeld door Dwayne Johnson. Johnson kruipt in de huid van de stoïcijnse primatoloog Davis Okoye, die al jaren de intelligente gorilla George verzorgt.

Davis en George hebben een hechte band, totdat een genetisch experiment daar een bruut einde aan maakt. De vriendelijke aap verandert in een woedend wezen van enorme afmetingen. En George is niet de enige die veranderd is: talloze dieren zijn in korte tijd een soort alfa-roofdieren geworden. De dieren slaan op hol en het hele continent verandert in totale chaos. Okoye gaat samen met een geneticus op zoek naar een geneesmiddel, maar dat is geen ongevaarlijke missie…

Naast Johnson spelen ook Naomie Harris, Malin Åkerman, Jeffrey Dean Morgan, Jake Lacy en Joe Manganiello mee in Rampage: Big Meets Bigger. De film is geregisseerd door Brad Peyton. Hij baseerde zich op een scenario van Ryan Condal, Carlton Cuse, Ryan Engle en Adam Sztykiel.

Rampage: Big Meets Bigger (2018)
6.1
Kijk op HBO Max • De afstandelijke primatoloog Davis Okoye (Dwayne Johnson) heeft een hechte band met George, de buitengewoon intelligente zilverrug gorilla die hij al vanaf diens geboorte verzorgt.

Rampage: Big Meets Bigger is nu te zien op HBO Max. De film is ook te bekijken via Pathé Thuis en Ziggo On Demand. Het volledige aanbod van HBO Max vind je hier.

Beeld: Still 'Rampage: Big Meets Bigger' via TMDb

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films HBO MaxRampage: Big Meets Bigger (2018)

Meer HBO Max

Meer HBO Max

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws