Nieuwe Nederlandse film met Juvat Westendorp komt toch niet naar Netflix

Nieuwe Nederlandse film met Juvat Westendorp komt toch niet naar Netflix

Silverstar (2021) komt naar Netflix! De film stond gepland voor een (vernieuwde) bioscooprelease in juli, maar verschijnt nou ook ineens op de planning van Netflix voor volgende maand. De film lijkt dus de bioscoop over te slaan en gaat in plaats daarvan rechtstreeks naar de streamingdienst.

Update: Netflix laat weten dat het een fout op de planning betreft en dat dit alleen voor België geldt.

Silverstar is het vervolg op Whitestar (2019) en speelt zich een paar jaar later af. Megan (Britt Dekker) runt nu haar eigen manege. Alles verloopt goed, tot Whitestars zoon, Silverstar, bij een stalbrand schrikt en het bos in galoppeert. De 16-jarige Esmee vindt het jonge paard en de twee hebben gelijk een bijzondere klik. Megan krijgt op de manege hulp van paardenhandelaar Carina. Maar is zij wel te vertrouwen? Het is aan Esmee om Silverstar te redden.

Bekijk hier de trailer van Silverstar

Naast Britt Dekker worden de overige hoofdrollen gespeeld door Eliyha Altena, Wendy Ruijfrok, Juvat Westendorp, Bo Maerten en Anneke Blok. Het vervolg is geregisseerd door Diede in 't Veld, die eerder familiefilm Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn (2020) uitbracht.

Afbeelding via Filmdepot
Afbeelding via Filmdepot

Silverstar is vanaf 29 juni (alleen in België) te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Silverstar (2021)
5.4
Kijk op Netflix • Een aantal jaar naar haar overwinning met Whitestar runt Megan een manege. Whitestars dochter, het jonge paard Silverstar, rent van schrik weg tijdens een brand en wordt gevonden door Esmee.
Beeld: Still 'Silverstar' via Filmdepot

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixSilverstar (2021)

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws