Harrison Ford is terug als Indiana Jones op eerste beeld van 'Indiana Jones 5'

Harrison Ford is terug als Indiana Jones op eerste beeld van 'Indiana Jones 5'

Harrison Ford is terug in de rol van zijn leven: de avontuurlijke Indiana Jones. Op een eerste officiële foto van Indiana Jones 5 (2022) schittert de inmiddels 79-jarige acteur opnieuw als de archeoloog.

Het avontuur van Indy komt in 2023, na ruim 40 jaar, tot een einde. Een eerste foto van het slot werd donderdagavond onthult tijdens de jaarlijkse Star Wars-viering in Anaheim, Californië, waar Disney dus ook nog wat aankondiging doet van andere lopende projecten.

Op de foto zien we natuurlijk de klassieke hoed van de bekende archeoloog terug. Ook zien we zijn zweep hangen en bevindt de man zich wederom in een heel avontuurlijk ogende grot. Welke schat zou hier op hem liggen te wachten?

Afbeelding via Disney
Afbeelding via Disney

Tijdens de aankondigingen van Disney werd ook het themalied van Indiana Jones gedraaid. "Die muziek volgt me overal," grapt Ford tijdens de conventie. "Het speelde in de operatiekamer toen ik mijn colonoscopie had. Ik ben geslaagd."

De opnames van de nieuwe Indiana Jones-film werden afgelopen februari afgerond. Nu zijn ze bijna klaar met de post-productie, aldus Ford. Details over het plot worden nog even stilgehouden. Nieuw in de franchise zijn Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Antonio Banderas, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson en Toby Jones.

Indiana Jones 5 draait vanaf 28 juli 2023 in de bioscoop.

Indiana Jones 5 (2022)
'Indiana Jones 5' is een film uit 2022 in het genre actie / avontuur. De film is vanaf 28 juli 2023 in de bioscoop te zien.
Beeld: Still 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull ' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsIndiana Jones 5 (2022)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws