Fallen Flowers Thick Leaves

Fallen Flowers Thick Leaves

Trailer


Fallen Flowers Thick Leaves (2016) Bekijk direct de trailer van deze film - Onder invloed van het kapitalisme maakt de Chinese samenleving een grote transitie door. Dit heeft grote gevolgen voor de traditionele positie van vrouwen en hun beleving van seksualiteit. documentaire Laetitia Schoofs 85 https://static.filmvandaag.nl/covers/103000/103812.jpg Trailer
Filmtrailer Fallen Flowers Thick Leaves (2016) Bekijk direct de trailer van deze film - Onder invloed van het kapitalisme maakt de Chinese samenleving een grote transitie door. Dit heeft grote gevolgen voor de traditionele positie van vrouwen en hun beleving van seksualiteit. 2020-07-03

Bekijk hier de trailer van de film Fallen Flowers Thick Leaves. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

Over deze film


Fallen Flowers Thick Leaves
IMDb 7.5

Fallen Flowers Thick Leaves (2016)

Documentaire
n.v.t.

Onder invloed van het kapitalisme maakt de Chinese samenleving een grote transitie door. Dit heeft grote gevolgen voor de traditionele positie van vrouwen en hun beleving van seksualiteit.

Andere interessante trailers


Hieronder vind je een lijst met andere filmtrailers binnen hetzelfde genre (documentaire) die je misschien interessant vindt.