Müslüm

Müslüm

Trailer


Müslüm (2018) Bekijk direct de trailer van deze film - Na een ernstig auto-ongeluk, verliest Müslüm deels zijn gehoor en krijgt hij last van spraak- en bewegingsstoornissen. Het leven ziet er enorm somber uit. Totdat de excentrieke Müslüm zijn redding vindt in muziek en als een feniks herrijst uit zijn as. biografie / drama Ketche|Can Ulkay Erkan Avci|Ayça Bingöl|Erkan Can 136 https://static.filmvandaag.nl/covers/106000/106618.jpg Trailer
Filmtrailer Müslüm (2018) Bekijk direct de trailer van deze film - Na een ernstig auto-ongeluk, verliest Müslüm deels zijn gehoor en krijgt hij last van spraak- en bewegingsstoornissen. Het leven ziet er enorm somber uit. Totdat de excentrieke Müslüm zijn redding vindt in muziek en als een feniks herrijst uit zijn as. 2020-06-07

Bekijk hier de trailer van de film Müslüm. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

Over deze film


Müslüm
IMDb 7.8

Müslüm (2018)

Biografie / drama

Na een ernstig auto-ongeluk, verliest Müslüm deels zijn gehoor en krijgt hij last van spraak- en bewegingsstoornissen. Het leven ziet er enorm somber uit. Totdat de excentrieke Müslüm zijn redding vindt in muziek en als een feniks herrijst uit zijn as.

Andere interessante trailers


Hieronder vind je een lijst met andere filmtrailers binnen hetzelfde genre (biografie / drama) die je misschien interessant vindt.