Parenthood

Parenthood

Trailer


Parenthood (1989) Bekijk direct de trailer van deze film - Het verhaal de drie generaties van de familie Buckman die de leuke en minder leuke dingen binnen hun familie meemaken: vervreemde familieleden, het zwarte s... komedie / drama Ron Howard Steve Martin|Dianne Wiest|Dennis Dugan 124 Trailer
Filmtrailer Parenthood (1989) Bekijk direct de trailer van deze film - Het verhaal de drie generaties van de familie Buckman die de leuke en minder leuke dingen binnen hun familie meemaken: vervreemde familieleden, het zwarte s...

Bekijk hier de trailer van de film Parenthood. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

Parenthood is te koop op dvd en te koop op blu-ray. Kijk nu!

Over deze film


Parenthood
IMDb 7.0

Parenthood (1989)

Het verhaal de drie generaties van de familie Buckman die de leuke en minder leuke dingen binnen hun familie meemaken: vervreemde familieleden, het zwarte schaap van de familie, de excentriekelingen, de geheimen en de rebelse tieners.

Andere interessante trailers


Hieronder vind je een lijst met andere filmtrailers binnen hetzelfde genre (komedie / drama) die je misschien interessant vindt.