Unter Geiern

Unter Geiern

Trailer


Unter Geiern (1964) Bekijk direct de trailer van deze film - De gieren-bende overvalt pioniers en ranches en weet de schuld bij de Indianen te schuiven. Winnetou en Old Surehand moeten de woedende mensen duidelijk maken wie de ware daders zijn om daarmee de onschuld van de Indianen te kunnen aantonen. western / avontuur Alfred Vohrer Stewart Granger|Pierre Brice|Elke Sommer 98 https://static.filmvandaag.nl/covers/16000/16510.jpg Trailer
Filmtrailer Unter Geiern (1964) Bekijk direct de trailer van deze film - De gieren-bende overvalt pioniers en ranches en weet de schuld bij de Indianen te schuiven. Winnetou en Old Surehand moeten de woedende mensen duidelijk maken wie de ware daders zijn om daarmee de onschuld van de Indianen te kunnen aantonen. 2020-07-04

Bekijk hier de trailer van de film Unter Geiern. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

Over deze film


Unter Geiern
IMDb 6.0

Unter Geiern (1964)

De gieren-bende overvalt pioniers en ranches en weet de schuld bij de Indianen te schuiven. Winnetou en Old Surehand moeten de woedende mensen duidelijk maken wie de ware daders zijn om daarmee de onschuld van de Indianen te kunnen aantonen.

Andere interessante trailers


Hieronder vind je een lijst met andere filmtrailers binnen hetzelfde genre (western / avontuur) die je misschien interessant vindt.