Tristan + Isolde

Tristan + Isolde

Trailer


Tristan + Isolde (2006) Bekijk direct de trailer van deze film - Tristan & Isolde vertelt het Middeleeuwse verhaal van een koppel, wiens liefde voor elkaar de vrede tussen Engeland en Ierland in gevaar brengt. Hij is name... drama / romantiek Kevin Reynolds James Franco|Sophia Myles|Rufus Sewell 125 Trailer
Filmtrailer Tristan + Isolde (2006) Bekijk direct de trailer van deze film - Tristan & Isolde vertelt het Middeleeuwse verhaal van een koppel, wiens liefde voor elkaar de vrede tussen Engeland en Ierland in gevaar brengt. Hij is name...

Bekijk hier de trailer van de film Tristan + Isolde. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

Tristan + Isolde is te koop op dvd en te koop op blu-ray. Kijk nu!

Over deze film


Tristan + Isolde
IMDb 6.8

Tristan + Isolde (2006)

Tristan & Isolde vertelt het Middeleeuwse verhaal van een koppel, wiens liefde voor elkaar de vrede tussen Engeland en Ierland in gevaar brengt. Hij is namelijk een nobele ridder en zij de Koningin van Engeland... en getrouwd.

Andere interessante trailers


Hieronder vind je een lijst met andere filmtrailers binnen hetzelfde genre (drama / romantiek) die je misschien interessant vindt.