Solomon Kane

Solomon Kane

Trailer


Solomon Kane (2009) Bekijk direct de trailer van deze film - Solomon Kane is een krijger uit de 16e eeuw die vervloekt is door zijn eigen gruweldaden uit het verleden. Hij is vastbesloten zichzelf weer in het reine te... avontuur / fantasy Michael J. Bassett James Purefoy|Max von Sydow|Ian Whyte 104 Trailer
Filmtrailer Solomon Kane (2009) Bekijk direct de trailer van deze film - Solomon Kane is een krijger uit de 16e eeuw die vervloekt is door zijn eigen gruweldaden uit het verleden. Hij is vastbesloten zichzelf weer in het reine te...

Bekijk hier de trailer van de film Solomon Kane. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

Solomon Kane is te koop op dvd en te koop op blu-ray. Kijk nu!

Over deze film


Solomon Kane
IMDb 6.1

Solomon Kane (2009)

Solomon Kane is een krijger uit de 16e eeuw die vervloekt is door zijn eigen gruweldaden uit het verleden. Hij is vastbesloten zichzelf weer in het reine te krijgen door vreedzaam te leven, maar het kwaad dwingt hem opnieuw de wapens op te nemen.

Andere interessante trailers


Hieronder vind je een lijst met andere filmtrailers binnen hetzelfde genre (avontuur / fantasy) die je misschien interessant vindt.