We Bought a Zoo

We Bought a Zoo

Trailer


We Bought a Zoo (2011) Bekijk direct de trailer van deze film - Een weduwnaar besluit een verlaten dierentuin te kopen om een frisse start te maken. Samen met zijn kinderen probeert hij de dierentuin op te knappen voor d... komedie / drama Cameron Crowe Matt Damon|Scarlett Johansson|Thomas Haden Church 124 Trailer
Filmtrailer We Bought a Zoo (2011) Bekijk direct de trailer van deze film - Een weduwnaar besluit een verlaten dierentuin te kopen om een frisse start te maken. Samen met zijn kinderen probeert hij de dierentuin op te knappen voor d...

Bekijk hier de trailer van de film We Bought a Zoo. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

We Bought a Zoo is te koop op dvd en te koop op blu-ray. Kijk nu!

Over deze film


We Bought a Zoo
IMDb 7.1

We Bought a Zoo (2011)

Een weduwnaar besluit een verlaten dierentuin te kopen om een frisse start te maken. Samen met zijn kinderen probeert hij de dierentuin op te knappen voor de grote opening. Gebaseerd op de memoires van Benjamin Mee.

Andere interessante trailers


Hieronder vind je een lijst met andere filmtrailers binnen hetzelfde genre (komedie / drama) die je misschien interessant vindt.