
Trailer
https://static.filmvandaag.nl/covers/96000/96371.jpg
De Smaak van de Ziel (2010)
Bekijk direct de trailer van deze film - Chef-kok en eigenaar Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam associeert aardappels met de aardappelsoep van zijn vader, een Limburgse slager. Hij maakt de soep nu zelf en past het aan voor zijn restaurant. Zijn voorganger, Cees Helder, die als eerste Nederlander een derde Michelinster ontving, verkocht de zaak op zijn hoogtepunt en denkt met weemoed terug aan zijn laatste kalfsvleesgerecht. In een documentaire over koken als kunst, smaak en emotie is meesterproever Paul van Craenenbroeck de derde sleutelfiguur, wiens oordeel bepalend was voor het verkrijgen van een Michelinster.
documentaire
Robbert So Kiem Hwat
Erik van Loo|Cees Helder|Paul van Craenenbroeck
53
https://static.filmvandaag.nl/covers/96000/96371.jpg
Trailer
Filmtrailer De Smaak van de Ziel (2010)
Bekijk direct de trailer van deze film - Chef-kok en eigenaar Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam associeert aardappels met de aardappelsoep van zijn vader, een Limburgse slager. Hij maakt de soep nu zelf en past het aan voor zijn restaurant. Zijn voorganger, Cees Helder, die als eerste Nederlander een derde Michelinster ontving, verkocht de zaak op zijn hoogtepunt en denkt met weemoed terug aan zijn laatste kalfsvleesgerecht. In een documentaire over koken als kunst, smaak en emotie is meesterproever Paul van Craenenbroeck de derde sleutelfiguur, wiens oordeel bepalend was voor het verkrijgen van een Michelinster.
2025-09-08
Bekijk hier de trailer van de film De Smaak van de Ziel. Wil je meer informatie over deze film bekijken?
Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.
De Smaak van de Ziel is te koop op dvd.
Kijk nu!
Over deze film
Chef-kok en eigenaar Erik van Loo van restaurant Parkheuvel in Rotterdam associeert aardappels met de aardappelsoep van zijn vader, een Limburgse slager. •
Lees verder…