The Mask You Live In

The Mask You Live In

Trailer


The Mask You Live In (2015) Bekijk direct de trailer van deze film - In de documentaire 'The Mask You Live In' over de Amerikaanse ‘jongenscrisis’ wordt een alternatieve manier van opvoeden belicht aan de hand van interviews met experts en academici. documentaire Jennifer Siebel Newsom 97 https://static.filmvandaag.nl/covers/99000/99745.jpg Trailer
Filmtrailer The Mask You Live In (2015) Bekijk direct de trailer van deze film - In de documentaire 'The Mask You Live In' over de Amerikaanse ‘jongenscrisis’ wordt een alternatieve manier van opvoeden belicht aan de hand van interviews met experts en academici. 2020-05-27

Bekijk hier de trailer van de film The Mask You Live In. Wil je meer informatie over deze film bekijken? Ga dan naar de hoofdpagina van deze film.

Over deze film


The Mask You Live In
IMDb 7.6

The Mask You Live In (2015)

Documentaire
n.v.t.

In de documentaire 'The Mask You Live In' over de Amerikaanse ‘jongenscrisis’ wordt een alternatieve manier van opvoeden belicht aan de hand van interviews met experts en academici.

Andere interessante trailers


Hieronder vind je een lijst met andere filmtrailers binnen hetzelfde genre (documentaire) die je misschien interessant vindt.