Disney+ deelt eerste trailer van 'Star Wars'-prequel 'Andor' en kondigt een tweede seizoen aan

Disney+ deelt eerste trailer van 'Star Wars'-prequel 'Andor' en kondigt een tweede seizoen aan

Het duurt niet lang meer voordat Rogue One: A Star Wars Story (2016)-prequel Andor (2022– ) van start gaat. De serie met Narcos: Mexico-acteur Diego Luna gaat in première op 31 augustus. Nu valt er alvast te genieten van de eerste teasertrailer.

De serie verkent een nieuw perspectief vanuit de Star Wars-melkweg, gericht op de reis van Cassian Andor om te ontdekken welk verschil hij kan maken. De serie brengt het verhaal van de ontluikende opstand tegen het rijk naar voren en volgt hoe mensen en planeten erbij betrokken raakten. Het is een tijdperk vol gevaar, bedrof en intriges waarin Cassian het pad zal inslaan dat voorbestemd is om van hem een rebellenheld te maken. In de trailer is hier al een klein voorproefje van te zien.

Naast Luna voegen ook Luther (2010–2019)-acteur Anton Valensi, Morbius (2022)-actrice Adria Arjona, Thor (2011)-acteur Stellan Skarsgård, Killing Eve (2018–2022)-actrice Fiona Shaw en The End of the F***ing World (2017–2019)-acteur Alex Lawther zich toe aan de cast.

Disney lijkt vertrouwen te hebben in de serie. Naast de trailer maakt de studio ook bekend dat er een tweede seizoen aankomt, waarvan het filmen al in de herfst begint. De serie zal in totaal 24 afleveringen krijgen, eerlijk verdeeld over beide seizoenen. Het tweede seizoen zal al in 2023 te zien zijn. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Disney+.

Andor (2022– )
Kijk op Disney+ • De avonturen van de rebellenspion Cassian Andor tijdens de vormingsjaren van de Rebellion voorafgaand aan de gebeurtenissen van 'Rogue One:
Afbeelding via Disney+
Afbeelding via Disney+
Beeld: Still 'Andor' via Disney+
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Disney+Andor (2022– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws