Paramount+ kondigt aan dat 'The Good Fight' seizoen 6 het laatste seizoen is

Paramount+ kondigt aan dat 'The Good Fight' seizoen 6 het laatste seizoen is

De spin-off van The Good Wife (2009–2016), The Good Fight (2017–2022), stopt officieël na het zesde seizoen. Dat maken seriemakers Robert en Michelle King bekend.

We hebben de afgelopen zes seizoenen graag The Good Fight gevochten. Het was een geschenk om in de werkelijke tijd verhalen te kunnen vertellen over een omgekeerde wereld. En om met deze getalenteerde, briljante, genereuze acteurs, schrijvers en crew te hebben gewerkt, is een zegen geweest. Onze hoop-slash-regeling is om manieren te vinden om in de toekomst weer met hen allemaal samen te werken.

Robert en Michelle King

Volgens de Kings voelt het zesde seizoen aan als een natuurlijk einde voor de serie, omdat ze vreesden dat hun kritische lieveling repetitief zou worden als het door was gegaan.

Het laatste seizoen richt zich op een komende burgerooglog, terwijl Diane, gespeeld door Christine Baranski, wordt geconfronteerd met de problemen die op dit moment spelen in de Verenigde Staten. Met alles van Roe v. Wade tot stemrecht, naar de terugkeer van agressie uit de Koude Oorlog. Ondertussen vragen de advocaten van Reddick & Associates zich af of het geweld dat ze overal om zich heen zien wijzen op een dreigende burgeroorlog.

Nyambi Nyambi, Zach Grenier, Charmaine Bingwa, Mandy Patinkin, Christine Baranski, Audra McDonald, Sarah Steele en Michael Boatman zullen terugkeren voor het zesde seizoen. Hiernaast zal Brooklyn Nine-Nine (2013–2021)-acteur André Braugher zich bij de cast voegen als showman advocaat Ri'Chard Lane.

Seizoen 6 van The Good Fight zal op 8 september te zien zijn op het Amerikaanse Paramount+, er is nog geen Nederlandse releasedatum bekend. Titels van Paramount+ verschijnen later dit jaar op de nieuwe streamingdienst SkyShowtime.

The Good Fight (2017‑2022)
8.3
Kijk op Videoland • Diane Lockhart is in een zwart gat terecht gekomen en verkeert in financieel zwaar weer. Ook heeft ze haar baan verloren bij Lockhart & Lee en probeert ze samen met haar petekind Maia en Lucca Quinn hun reputaties te herstellen.
The Good Wife (2009‑2016)
8.4
Kijk op Viaplay • In 'The Good Wife' ziet Alicia Florrick (Julianna Margulies) zich genoodzaakt om weer aan het werk te gaan nadat haar man, een prominent openbaar aanklager, in de gevangenis is beland door een schandaal.
Beeld: Still 'The Good Fight' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Videoland Amazon Prime Video Paramount+ ViaplayThe Good Wife (2009–2016)The Good Fight (2017–2022)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws