Sony deelt eerste trailer van waargebeurd oorlogsverhaal 'Devotion'

Sony deelt eerste trailer van waargebeurd oorlogsverhaal 'Devotion'

Het langverwachte verhaal van luitenant Tom Hudner en vaandrig Jesse Brown verschijnt eindelijk op het witte doek met Devotion (2022). Sony deelt zojuist de eerste teasertrailer van de film.

De teaser zit vol met actie en emotie als Jesse L. Brown, gespeeld door Loki (2021– )-acteur Jonathan Majors, de vierde muur doorbreekt en de degraderende woorden herhaalt die hij hoorde tijdens zijn training. Dit wordt afgewisseld met prachtige actie-shots uit de film. Vervolgens krijgt Tom Hudner, gespeeld door The Dark Knight Rises (2012)-acteur Glen Powell, een korte introductie als hij zich afvraagt waarvoor hij eigenlijk vliegt. Het geeft een sterke indicatie dat de film daar dieper op ingaat.

De film is een verfilming van het boek van Adam Makos genaamd An Epic Story of Heroism, Friendship, and Sacrifice. Het boek is gebaseerd op het echte verhaal van het beroemdste luchtvaarduo van de Amerikaanse marine en de mariniers die ze vochten om zich te verdedigen tijdens de Koreaanse oorlog in het jaar 1950.

Naast Powell en Majors voegen ook Coroner (2019– )-actrice Serinda Swan, The Last Word (2017)-acteur Thomas Sadoski, Born to Race (2011)-acteur Joseph Cross en Jonas Brothers-lid Joe Jonas zich bij de cast.

Devotion draait vanaf 11 augustus in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort in de bioscoop verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort in de Bioscoop.

Devotion (2022)
1950, Koude Oorlog. Twee jonge mannen Tom Hudner (Glen Powell) en Jesse Brown (Jonathan Majors) worden geselecteerd voor een prestigieuze eenheid binnen de marine.
Beeld: Still 'Devotion' via YouTube
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopDevotion (2022)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws