Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van avonturenseries

Dit zijn 3 aanraders op Netflix voor fans van avonturenseries

Zie jij ook door de bomen het bos niet meer op Netflix? Onze tips besparen je uren scrollen door het ruime aanbod en helpen je aan die ene perfecte serie voor vanavond. Vandaag lichten we een selectie uit van alle avonturenseries op Netflix. Hieronder vind je drie aanraders voor meeslepende avonturenseries die nu op Netflix staan.

Andere handige Netflix-pagina's:

1 Marco Polo

Marco Polo (2014–2016)
8.0
Kijk op Netflix • De serie 'Marco Polo' volgt de beginjaren van de beroemde ontdekkingsreiziger Marco Polo. Op een dag neemt de vader van Marco, Niccolò, zijn zoon mee op een reis door Azië, waar ze gevangen worden genomen door Koeblai Khan, de kleinzoon van Dzjengis Khan, die in de 13e eeuw over Mongolië heerst.

Een serie over de beginjaren van de beroemde ontdekkingsreiziger Marco Polo. Op een dag neemt zijn vader, Niccolò, hem mee op een reis door Azië, waar ze gevangen worden genomen door Koeblai Khan, de kleinzoon van Dzjengis Khan, die in de 13e eeuw over Mongolië heerst. Om zelf vrijgelaten te worden, laat Niccolò zijn zoon als onderpand achter aan het hof.

Bekijk hier de trailer van Marco Polo:

2 Timeless

Timeless (2016–2018)
7.6
Kijk op Netflix • In 'Timeless' maken een historicus, een soldaat en een programmeur een avontuurlijke reis door de tijd om schimmige criminelen op te sporen die het tijdscontinuüm willen verstoren.

Een mysterieuze crimineel steelt een geheime ultramoderne tijdmachine, met de bedoeling het Amerika zoals we het kennen te vernietigen door het verleden te veranderen. De enige hoop is een onverwacht team: een wetenschapper, een soldaat en een geschiedenisprofessor, die het prototype van de machine moeten gebruiken om terug in de tijd te reizen naar kritieke gebeurtenissen.

Bekijk hier de trailer van Timeless:

3 Colony

Colony (2016–2018)
7.3
Kijk op Netflix • Los Angeles wordt in de nabije toekomst geregeerd door een buitenaardse bezetter. Katie, Will en hun drie kinderen proberen te overleven in een samenleving waarin sommigen een verzetsbeweging vormen en anderen met de vijand samenwerken.

Colony speelt zich af in de nabije toekomst en draait om een gezin dat moeilijke beslissingen moet nemen om samen te blijven en te overleven. Ze wonen in L.A., dat bezet is door een groep indringers van buitenaf. Terwijl sommige mensen ervoor gekozen hebben om met de autoriteiten samen te werken en van de nieuwe orde te profiteren, zijn anderen in opstand gekomen en hebben ze te lijden onder de gevolgen.

Bekijk hier de trailer van Colony:

Staat hier niets voor je tussen? Bekijk dan ook eens ons overzicht van Alle avonturenseries op Netflix. Of bekijk welke nieuwe films en series binnenkort op de streamingdienst verschijnen via onze pagina Binnenkort op Netflix.

Beeld: Still 'Marco Polo' via Netflix / Phil Bray

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Netflix Netflix-tips VOD-tips

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws