Relaties worden op de proef gesteld in de eerste trailer van 'The Kissing Booth 2'

Relaties worden op de proef gesteld in de eerste trailer van 'The Kissing Booth 2'
6 juli 2020 om 15:49

Elle (Joey King) en Noah (Jacob Elordi) zijn terug in een gloednieuwe trailer van The Kissing Booth 2 (2020). De eerste beelden bewijzen dat een relatie niet altijd over rozen gaat…

De relatie tussen Elle en Noah wordt in The Kissing Booth 2 een stuk moeilijker gemaakt door de grote afstand tussen de twee. Noah studeert nu aan Harvard terwijl Elle bezig is met haar laatste jaar op de middelbare school. Zal ze zich ook aanmelden voor Harvard om weer bij Noah te kunnen zijn? Of kiest ze toch voor een andere school? Een nieuwe knappe klasgenoot maakt het allemaal nóg ingewikkelder. Bekijk het hier zelf in de allereerste trailer:

Niet alleen Elle heeft moeite monogaam te blijven, ook Noah zoekt de verleidingen op van het studentenleven. Heeft hun relatie nog wel een toekomst?

Een groot deel van de originele cast uit The Kissing Booth (2018) keert terug voor het vervolg. Nieuwkomer Joel Courtney kruipt in de huid van de knappe klasgenoot Lee, de jongen waar Elle als een blok voor lijkt te vallen. Vince Marcello keert terug als regisseur.

De film is net als deel 1 gebaseerd op de boeken van Beth Reekles. Deel 2, The Kissing Booth 2: Going the Distance, kwam in januari van dit jaar uit.

The Kissing Booth 2 staat vanaf 24 juli op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Kissing Booth 2' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Video on demand NetflixThe Kissing Booth (2018)The Kissing Booth 2 (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten