Waarom Duncan Laurence niet meespeelt in de Netflix-film 'The Story of Fire Saga'

Waarom Duncan Laurence niet meespeelt in de Netflix-film 'The Story of Fire Saga'
6 juli 2020 om 16:23

Een film over het Eurovisie Songfestival is natuurlijk niet compleet zonder de grote winnaar van vorig jaar, Duncan Laurence. Zo dacht Netflix er ook over en vroeg hem voor een kleine rol in Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020). De Nederlandse zanger wees het aanbod echter af: hij zag er geen mogelijkheid toe in zijn overvolle agenda.

De satirische film is een grote hit in Nederland en kijkers vragen zich massaal af waarom Laurence er niet in meespeelt, vooral aangezien andere Songfestivalkandidaten van voorgaande jaren dit wel doen. De manager van Laurence neemt de verwarring weg, tuurlijk is hij gevraagd: "Hij is benaderd maar het paste niet in zijn agenda."

Ook commentator Cornald Maas had verwacht Laurence terug te zien in de film, zo vertelt hij in interview met BuzzE:

Ik was wel verbaasd. Zeker omdat Duncan vooraf lange tijd op nummer 1 stond bij de bookmakers en favoriet was voor de eindzege.

Andere Songfestivalveteranen kwamen wel voorbij, met onder andere Netta (2018), Salvador Sobral (2017), Jamala (2016) en Conchita Wurst (2014). Sobral maakte ook de titelsong voor de film.

In Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga komen Lars (Will Ferrell) en Sigrit (Rachel McAdams) uit voor IJsland met hun band Fire Saga. Bekijk hier de trailer:

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga is nu te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op Netflix kun je hier terecht.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)
6.6
Lars en Sigrit zijn een ambitieus muzikaal duo uit IJsland. Wanneer ze de kans krijgen om hun land te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival, hebben ze eindelijk de mogelijkheid om te bewijzen dat alle dromen het waard zijn om voor te vechten.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video on demand NetflixEurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (2020)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten