'Breaking Bad'-sterren Aaron Paul en Krysten Ritter herenigd voor nieuw project van Amazon

'Breaking Bad'-sterren Aaron Paul en Krysten Ritter herenigd voor nieuw project van Amazon
6 juli 2020 om 16:41

Tegenspelers uit Breaking Bad (2008–2013) Aaron Paul en Krysten Ritter komen weer samen voor een nieuw project van Amazon. Voor een nieuwe reeks audioboeken spreken de twee stemmen in voor het boek The Coldest Case: A Black Book Drama.

Naast Paul en Ritter zal ook de stem van Nathalie Emmanuel te horen zijn, die we kennen als Missandei uit Game of Thrones (2011–2019) en als Ramsey in Fast & Furious 7 (2015).

The Coldest Case is het eerste deel van vijf nieuwe audioboekprojecten van schrijver James Patterson. Het verhaal is een prequel van zijn bestseller The Black Book en volgt detective Billy Harney. Hij stuurt zijn nieuwe partner Kate op undercovermissie om een drugsoperatie in Chicago te infiltreren. Patterson schreef het verhaal speciaal om als luisterboek ingesproken te worden. De officiële synopsis klinkt als volgt:

Als verschillende leden van de drugsbende dood gevonden worden, zet Billy abrupt een punt achter de missie van Kate, waardoor hij haar identiteit bekendmaakt aan de criminelen. Samen worden ze in een web getrokken van corrupte politici, wraakzuchtige miljonairs, en gewelddadige complotten in hun zoektocht naar het vermiste zwarte boek.

Paul begon in 2008 als Jesse Pinkman in de hitserie Breaking Bad, waarna Ritter zich in 2009 als Jane Margolis bij de cast voegde. Ze werkten vorig jaar nog samen voor de film van de serie, El Camino: A Breaking Bad Movie (2019). Nu herenigen de twee zich dus nogmaals voor het inspreken van het audioboek. Wanneer deze op Amazon te beluisteren zal zijn is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Breaking Bad' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities AlgemeenBreaking Bad (2008–2013)

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten